Îți mulțumim pentru intenția de a ne ajuta.

Redirecționează 3.5% din impozitul pe venit pentru Casa NEST. Descarcă formularul de mai jos, completează-l cu datele personale și semnează-l. Depune-l personal la administrația financiară de care aparții cu domiciliul (vezi aici lista administrațiilor financiare) sau expediază-l prin poștă/curier până la 25 mai 2020. Nu este obligatorie completarea sumei.

Există 3 modalități de depunere a formularelor, iar noi putem să venim în ajutorul tău.

• fie depui formularul la ghișeul ANAF pe raza căruia ai domiciliul sau lucrezi;
  • fie trimiți formularul prin poștă cu confirmare de primire către ANAF-ul unde ai domiciliul sau lucrezi;
  • fie formularele ajung în posesia noastră în original prin intermediul unui voluntar al Fundației Alex Tache, ori prin curierat la adresa:

Fundația Alex Tache
str. Gib Mihaescu nr. 8,
corp C22, spatiul nr. 12,
Râmnicu Vâlcea, Vâlcea

Formularele vor fi depuse de noi pentru tine în baza unui borderou la ANAF sau vor fi expediate prin poștă de către noi cu confirmare de primire, iar in acest caz vei primi acasă confirmarea de primire la ANAF.

Instrucțiuni de completare:

• se completează partea I cu toate datele din cartea de identitate, obligatoriu număr de telefon.
  • dacă dorești să direcționezi 3.5% din impozitul pe salariu către noi și anul următor atunci bifează căsuța de la punctul II.2
  • semnează formularul jos în stânga, în dreptul câmpului „semnătură contribuabil”
  • restul câmpurilor rămân libere

ATENȚIE: formularul 230 se completează la începutul fiecărui an pentru anul anterior, iar din acest an se introduce posibilitatea redirecționării a 3.5% din impozitul pe salarii pentru 2 ani.

Dacă depui declarația unică, poți redirecționa 3.5%, completând cu datele fundației, rubrica de 3.5%:

FUNDAȚIA ALEX TACHE
Cod fiscal: 36373060